Još nema komentara

Svjetski dan mladih u Lisabonu – 2023

Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije, u suradnji s Uredom za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, organizira hodočašće i sudjelovanje mladih na Svjetskom danu mladih, koji se od 1. do 6. kolovoza održava u Lisabonu.

Hodočašće započinje 28. srpnja polaskom iz Varaždina i Zagreba te završava povratkom 11. kolovozaCijena hodočašća iznosi 850 eura (615 eura iznosi cijena puta, a 235 eura cijena hodočasničkog paketa). Cijena puta uplaćuje se agenciji, a cijena hodočasničkog paketa na račun biskupije.

Cijeli program hodočašća možete preuzeti na poveznici  (i u privitku) i pronaći na društvenim mrežama Ureda za pastoral mladih.

Za sudjelovanje na Svjetskom danu mladih mogu se prijaviti mladi između 18 i 35 godina putem Google obrasca koji se nalazi na poveznici. Osobe mlađe od 18 godina mogu se prijaviti na Susret i hodočašće, ali moraju imati pratnju punoljetne osobe i dostaviti Uredu za pastoral mladih pisanu suglasnost roditelja o njihovom sudjelovanju na hodočašću. Prijava se prihvaća popunjavanjem obrasca te ispunjavanjem i slanjem Ugovora o putovanju koji možete preuzeti ovdje (i u privitku) Popunjeni, potpisani i skenirani obrazac ugovora potrebno je dostaviti na adresu: mladi@zg-nadbiskupija.hr ili mladi@biskupija-varazdinska.hr. Također, prilikom prijave potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 100 eura na račun agencije najkasnije tri dana od prijave.

Broj mjesta je ograničen! (Vrlo brzo se popunjavaju prijave, četiri sata od objave popunilo se 10% mjesta.)

Za dodatna pitanja možete mi se obratiti na mladi@biskupija-varazdinska.hr ili 0992173546.

SVJETSKI DAN MLADIH U LISABONU_Ugovor (1)

SDM program A4

 

Postavite komentar