Još nema komentara

Otvorena manifestacija “Dani Stjepana Povoljnjaka”

Druga po redu manifestacija “Dani Stjepana Povoljnjaka” otvorena je 14.05. sa turnirom u nogometu, šahu na kojem je sudjelovao velemajstor Alojzije Janković. U poslijepodnevnim satima održana je prigodna molitva kod groba , nastavljajući sa molitvom krunice i svetom misom. Na kraju svete mise bilo je blagoslov nove biste vlč. Stjepana Povoljnjaka koju je izradio naš župljanin Ivan Šneler.

Nakon svete mise održan je humanitarni koncert, na kojem su nastupili Josipa Gvozdanić, Amalija Čehulić, Amanda Čurić, Katarina Mandić i Matej Fridl. 15.05. nakon svete mise u 11:00 sati bilo je gostovanje humanitarne udruge Ruah, Udruga Ruah je humanitarna udruga koja ima za cilj približiti se i pomoći osobama s invaliditetom, djeci s poteškoćama u razvoju, bolesnoj djeci i njihovim obiteljima kako materijalno tako i duhovno. Udruga je osnovana u Samoboru, a područje djelovanja je u cijeloj Hrvatskoj. Jedan od glavnih ciljeva je približite obitelji  sa bolesnom djecom, djecom sa poteškoćama i invaliditetom Gospodinu kroz duhovne obnove i hodočašća u svetišta naše nebeske Majke Marije (Međugorje, Marija Bistrica, Lurd, Fatima..).

U popodnevnim satima održana su sportska natjecanja u stolnom tenisu i gađanju trica. Nastupilo je pedesetak natjecatelja.

Postavite komentar